Shogun - limba japoneza, cultura si traditii japoneze Shogun - limba japoneza, cultura si traditii japoneze
limba, cultura si traditii japoneze
Shogun - limba japoneza, cultura si traditii japoneze

 Home
 Limba japoneza
 Sistemul duplex
 Publicatii
 Cultura si traditii
 Budo - arte martiale
 Info cultural
 Legaturi utile
 
 Centrul Shogun
 Info editor
 Contact
 
 EnglishEnglish


Curs online de Limba Japoneza.
Pentru informatii va rugam sa ne scrieti pe email sau sa completati formularul din pagina de contact.

eBooks
ALAN WATTS

 Budismul, religia fara religie

Pentru a citi formatul epub, descarcati Adobe Digital Editions.

 
SAMURAI
   Magazine of the Martial Arts


"Samurai Magazine Publications"
Director, Neculai Amalinei
Editura A 92, Iasi, (Nr. 1-23, 1993-2001).
Samurai Magazine nr. 22

Revista de Arte Martiale "Samurai Magazine" este editata de Asociatia Universitara Shotokan Karate Iasi in cadrul oferit de Editura A 92 din Iasi.
Aceasta publicatie isi propune sa informeze practicantii de Arte Martiale din Romania despre noutatile din lumea Artelor Martiale prin interviuri, rezultate de la campionatele nationale, europene si mondiale, prezentarea unor cluburi, organizatii si personalitati de referinta din Karate Do, etc.
Corespondentele speciale pentru revista "Samurai Magazine" cu profesori de Arte Martiale de la Universitatea Waseda-Japonia, Aarhus-Danemarca, Banghor North Wales-Anglia, Lompoc-California, Italia, Franta, etc ofera cititorilor revistei o imagine cît mai completa asupra Karate-ului mondial.

Interviurile cu personalitatile de vîrf ale Karate-ului mondial, Shihan Hirokazu Kanazwa, 9 Dan, Sensei Hitoshi Kasuya, 7 Dan, Sensei Manabu Murakami, 6 Dan, Sensei Takashi Shibuya, 8 Dan, Sense Masao Kawazoe, 8 Dan, cursurile despre alte Arte Martiale (Aikido, Kendo), editorialele despre contextul cultural al Budo, prezinta cititorilor revistei "Samurai Magazine" adevarata dimensiune a Artelor Martiale.

De asemenea, în cadrul Editurii A 92 au fost editate si carti sub forma de suplimente ale revistei "Samurai Magazine", care au structurat bazele Karate-ului Universitar din România.
Publicatiile "Samurai" beneficiaza de conditii grafice de exceptie oferite de tipografia POLIROM si au fost distribuite în peste 150.000 de exemplare în România prin reteaua de difuzare asigurata de Rodipet S.A.

Revista nationala de Arte Martiale "Samurai Magazine" si suplimentele sale va invita într-o lume fascinanta, care apartine unei culturi milenare la care putem accede si prin intelegerea corecta a fenomenului Artelor Martiale.
 
   
Home | Limba japoneza | Publicatii | Cultura si traditii | Budo - Arte martiale | Info cultural | Info editor | Contact
© Neculai AMALINEI 2005 - 2011